2012. április 5., csütörtök

A kezdet

Kedves Olvasóim!

Végre, nagy nehézségek árán elkezdtem írni blogomat. Életemben először csinálok ilyet, szóval itt nem a külső meg a designe fog igazán számítani, hanem a tartalom.
Ezzel az életemben is így vagyok, nem a külső alapján ítélem meg az embereket, fontosabbnak tartom azt, hogy milyen az az illető belsőleg. Ebben sajnos sokan nem értenek velem egyet. pont ezért is van az, hogy a kövér és testesebb, molettebb emberekre rossz szemmel néznek az emberek.
Na igen, itt ugrik a majom a vízbe. Én sem vagyok valami nádszálkisasszony... Páran azok közül akik ezt olvassák, biztosan arra gondolnak, hogy hát ezért is fontosabb számomra a belső. Nem vitatom, lehet benne igazság.
A lényege az egész kis bemutatkozószövegemnek az lenne, hogy ez a blog, mint sok másik hasonló segít a fogyókúrámat. Remélhetőleg erőt ad és több kitartást, így, hogy megosztom mással a sikeremet és nem akarok csalódást okozni se magamnak se az olvasóimnak.
Mindemellett szeretnék segíteni, tanácsokat adni azoknak akik szintén velem tartanak ezen a hosszú úton, mert hát pár nap alatt nem születik csoda... Tenni is kell érte.
Ezennel első bejegyzésemet zárom, rövidesen folytatom pár információval magamról. Esetleg még képeket is töltök majd fel...
Köszönöm, hogy végigolvastátok. A lényeg ez után következik majd. :-)
Szép napot mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése